Novosti, Proizvodi, Tehnologije

Budite aktivni kroz život!

Želja za kretanjem i aktivnostima je sastavni dio naših života i upravo zbog toga smo aktivno radili na odabiru pravog proizvoda kojeg možemo ponuditi našim kupcima.
Individualni pristup i fleksibilnost našeg tima koji pruža stručnu pomoc i savjete bez obzira na specifičnost proizvoda čine
tvrtku KARL DIETZ KIJEVO idealnim partnerom.

Iz naše ponude izdvajamo serijske, individualne i elastične ortoze.

Stručni tim Karl Dietza na temelju liječničkog nalaza i kliničke slike svakog korisnika izrađuje ortozu ili preporučuje serijsku ortozu koje radi najveću moguću korekciju i najprimjereniju korisniku uz mogućnost odabira različitih boja kod pojedinih proizvoda. Individualno izrađene ortoze uz dobru suradnju korisnika i redovito vježbanje usporit će pogoršanje deformiteta kralježnice i smanjiti zakrivljenost kralježnice.

Naše elastične ortoze za sportaše i rekreativce Aqtivo Sport koje su dizajnirane za maksimalnu prozračnost, sadrže AirQuick tkaninu, koja brzo upija i izbacuje vlagu prema van, omogućujući kontinuirani protok zraka jer suha koža jamči potpunu udobnost.

Aqtivo ortoze su strukturirane od laganih i fleksibilnih 3D vlakana, prilagođavaju se poput druge kože, pružajući meku i blagotvornu kompresiju tijekom vježbanja ili neke druge aktivnosti. Aqtivo selektivna područja kompresije štite mišiće i zglobove od preopterećenja, pogoduju cirkulaciji krvi i povećavaju razinu ćvrstoće za bolje sportske performanse.

MYPRIM KIDS je razvijen s najnovijom tehnologijom lijepljenja koje omogućuje bešavno spajanje i savršeno prianjanje uz tijelo. Linija sa svijetlim bojama i zabavnim oblicima posebno stvorena za djecu, dizajnirana s najnovijim materijalima za osiguranje udobnosti cijele linije koja je od vitalnog značaja za dobrobit djeteta.
Odsutnost niti i šavova značajno smanjuje trenje od kožu, izbjegavajući nelagodu i povećavajući udobnost mališana.

Svi proizvodi iz skupine MyPrim Kids su prilagođeni za djecu od 2. do 12 godina.