Prikazujemo 1–12 od 16 rezultata

Exufiber

97,50 kn675,00 kn
Exufiber je naša nova generacija netkanih obloga od polivinilnih alkoholnih vlakana. Dizajnirana za širok spektar secenirajućih rana s kavitetom, jako secenirajućih ulkusa i dekubitusa, pilonidalnih sinusa te dijabetičkog stopala. Exufiber® pomaže u stvaranju optimalnog okružja za zacjeljivanje i smanjuje rizik od curenja, što znači da se može ostaviti na rani do sedam dana. To potiče neometano zacjeljivanje i može smanjiti vrijeme i troškove njege. Apsorbira i zaključava eksudat, čak i pod kompresijom, kako bi se smanjio rizik od curenja i maceracije. Ostaje netaknuta za jednostavno uklanjanje u jednom komadu. Stimulira autolitičko uklanjanje mrtvog tkiva kako bi dno rane bilo čisto nakon uklanjanja obloge Pakiranje: 10 komada ( 5 x 5, 10 x 10, 15 x 15 cm). Pakiranje: 5 komada (2 x 45 cm).

Exufiber Ag+

170,00 kn1.100,00 kn
Exufiber je naša nova generacija netkanih obloga od polivinilnih alkoholnih vlakana. Dizajnirana za širok spektar secenirajućih rana s kavitetom, jako secenirajućih ulkusa i dekubitusa, pilonidalnih sinusa te dijabetičkog stopala. Exufiber® pomaže u stvaranju optimalnog okružja za zacjeljivanje i smanjuje rizik od curenja, što znači da se može ostaviti na rani do sedam dana. To potiče neometano zacjeljivanje i može smanjiti vrijeme i troškove njege. Apsorbira i zaključava eksudat, čak i pod kompresijom, kako bi se smanjio rizik od curenja i maceracije. Ostaje netaknuta za jednostavno uklanjanje u jednom komadu. Stimulira autolitičko uklanjanje mrtvog tkiva kako bi dno rane bilo čisto nakon uklanjanja obloge Pakiranje: 10 komada ( 5 x 5, 10 x 10, 15 x 15 cm). Pakiranje: 5 komada (2 x 45,  20 x 30 cm).

Melgisorb Ag

471,50 kn877,50 kn
Melgisorb® Ag je visokoupijajuća alginatna obloga za rane s karboksimetilcelulozom (CMC) i ionima srebra. Apsorbira do 45 % više sekreta od vodećih obloga sa srebrom, a iznimna moć upijanja alginatnih vlakana omogućuje jednostavno odstranjivanje obloge jednim potezom. Namijenjena je zbrinjavanju dubokih rana s jakom sekrecijom kojima prijeti opasnost od infekcije. Melgisorb Ag obloga otpušta ione srebra u prisutnosti sekreta iz rane. Ioni srebra učinkovito su antimikrobno sredstvo koje štiti od širokog spektra mikroorganizama od 4 sata do 21 dan te učinkovitu barijeru od prodora bakterija. Štite ranu i pomažu u autolitičkom debridmanu i tako olakšavaju cijeljenje rane. Pakiranje: 10 komada.

Mepilex

205,00 kn820,00 kn
Mepilex je samoljepljiva, dobro upijajuća mekana silikonska obloga izrađena Safetac® upija sekret uz minimalan rizik od maceracije. Obloga se može rezati na potrebnu dimenziju i oblik. Mepilex se može koristiti i ispod kompresivnih zavoja. Silikonski sloj ne traumatizira ranu i okolnu kožu prilikom odljepljivanja podloge i smanjuje rizik od maceracije. Pakiranje: 5 komada.

Mepilex Ag

152,60 kn842,20 kn
Mepilex Ag je antimikrobna silikonska obloga s dodatkom srebra i aktivnog ugljena izrađena Safetac® tehnologijom koja inaktivira uzročnike zagađenja rane u roku od 30 minuta i djeluje do 7 dana. Samim time što smanjuje broj mikroorganizama obloga također smanjuje neugodne mirise. Obloga se može rezati na potrebnu dimenziju i oblik te se može upotrebljavati i ispod kompresivnih zavoja. Silikonski sloj ne traumatizira ranu i okolnu kožu prilikom odljepljivanja podloge i smanjuje rizik od maceracije. Pakiranje: 5 komada.  

Mepilex Border

64,06 kn825,15 kn
Samoljepljiva peteroslojna silikonska obloga s rubom izrađena Safetac® tehnologijom. Mepilex Border pogodan je za širok spektar rana umjerene do jake sekrecije. Mepilex Border je vodootporna obloga koju nije potrebno sekundarno fiksirati. Silikonski sloj ne traumatizira ranu i okolnu kožu prilikom odljepljivanja podloge i smanjuje rizik od maceracije te omogućuje sigurnu fiksaciju. Pakiranje: 5 komada.

Mepilex Border Ag

168,30 kn842,15 kn
Mepilex Border Ag je mekana antimikrobna peteroslojna silikonska obloga s rubom koja inaktivira uzročnike zagađenja rane. Samim time što reducira broj   mikroorganizama obloga također smanjuje neugodne mirise. Silikonski sloj ne traumatizira ranu i okolnu kožu pri odljepljivanju podloge i smanjuje rizik od maceracije te sigurnu fiksaciju. Brzo i kontinuirano otpuštanje ionskog srebra te antimikrobno djelovanje koje počinje u roku od 30 minuta i djeluje 7 dana. Pakiranje: 5 komada.

Mepilex Border Heel

984,00 kn
Sve Mepilex® Border obloge smanjuju traumu uzrokovanu promjenama obloga. Safetac® sloj, mekani silikonski kontaktni sloj ,umanjuje bol i oštećenje kože te rizik od maceracije u usporedbi s tradicionalnim (ljepljivim) oblogama. Pakiranje: 10 komada.

Mepilex Border Lite/E.M.

129,40 kn1.255,60 kn
Mepilex Border Lite/E.M. tanka je samoljepljiva silikonska upijajuća obloga s rubom izrađena Safetac® tehnologijom. Namijenjena je za širok spektar rana bez sekrecije do umjerene sekrecije. Silikonski sloj ne traumatizira ranu i okolnu kožu pri odljepljivanju podloge i smanjuje rizik od maceracije te sigurnu fiksaciju. Pakiranje: 5 komada (7,5 x 7,5 cm, 5 x 12,5 cm, 10 x 10 cm, 15 x 15 cm) Pakiranje: 10 komada (7,5 x 8,5 cm, 5 x 10 cm,  12,5 x 12,5 cm,  17,5 x 17,5 cm, 4 x 5 cm)

Mepilex Border Sacrum

656,00 kn820,00 kn
Mepilex Border Sacrum je nova tehnologija anatomski oblikovane samoljepljive, peteroslojne, silikonske upijajuće obloge s rubom posebno prilagođenim trtičnom području. Izrađena je Safetac® tehnologijom. Jedinstveni mekani silikonski sloj izrađen Safetac tehnologijom, višeslojni pjenasti jastučić za upijanje te zaštitni film koji dopušta izmjenu plinova i sprečava prodor mikroba su glavne osobine ovog proizvoda. Mepilex® Border Sacrum jedina je obloga s tehnologijom dubinske obrane (Deep Defense® technology), koja osigurava optimalnu zaštitu protiv pomicanja u kombinaciji s ostalim vanjskim čimbenicima odgovornim za nastanak dekubitusa. Pakiranje: 5 komada

Mepilex Border Sacrum

664,20 kn1.640,00 kn
Mepilex Border Sacrum je anatomski oblikovana samoljepljiva peteroslojna silikonska upijajuća obloga s rubom posebno prilagođena trtičnom području. Izrađena je Safetac® tehnologijom. Jedinstveni mekani silikonski sloj izrađen Safetac tehnologijom, višeslojni pjenasti jastučić za upijanje te zaštitni film koji dopušta izmjenu plinova i sprečava prodor mikroba glavne su osobine ovog proizvoda. Pakiranje: 5 komada ( 18 x 18 i 23 x 23 cm), 10 komada (20 x 20 cm).

Mepilex Border Sacrum Ag

884,50 kn1.100,00 kn
Mepilex Border Sacrum Ag je antimikrobna anatomski oblikovana samoljepljiva peteroslojna silikonska upijajuća obloga s rubom koja je posebno prilagođena trtičnom području. Namijenjena je širokom spektru rana umjerene do jake sekrecije. Silikonski sloj ne traumatizira ranu i okolnu kožu pri odljepljivanju podloge i smanjuje rizik od maceracije te sigurnu fiksaciju. Brzo i kontinuirano otpuštanje ionskog srebra te antimikrobno djelovanje koje počinje u roku od 30 minuta i djeluje 7 dana. Pakiranje: 5 komada.