Prikazuje se svih 8 rezultata

Elastična ortoza za ruku MPK 100

108,68 kn (14,42 €)
Vrlo savitljiv dizajn ortoze za ručni zglob koji omogućuje stabilizaciju omatanjem oko palca i ručnog zgloba, čime se postiže kompresija potrebna za podupiranje zgloba i olakšavanje bolova, ali uz zadržanu mogućnost korištenja ruke. U tu svrhu se koristi elastičan i prozračan materijal koji se savršeno prilagođava ruci, a zahvaljujući spužvi u unutrašnjosti, i za pojačanu podstavu i bolju udobnost

Elastična ortoza za ruku MPK 101

142,80 kn (18,95 €)
Izrađena je od prozračne, elastične i podstavljene tkanine, čime se omogućuje savršeno prilagođavanje. Udlaga omogućuje imobilizaciju zahvaljujući unutrašnjoj pločici za dlan izrađenoj od oblikovanog savitljivog aluminija, koja imobilizira ručni zglob, a istovremeno dorsalna pločica stabilizira i daje krutost potrebnu za bolju stabilizaciju zgloba. Spužva i ergonomski dizajn omogućuju potpunu udobnost.

Elastični steznik MPK 400

217,35 kn (28,85 €)
Steznik izrađen od prozračne mrežaste tkanine s vanjske strane i od upijajućeg i udobnog frotira s unutarnje strane. Dizajn se odlikuje ergonomskim oblikom za lakat i podlakticu, a tu je i podstavljeni jastučić za vrat i rame da bi se izbjegle smetnje. Proizvod je opremljen imobilizacijskim dodatkom koji obuhvaća ruku i trup, čime se omogućuje imobilizacija zgloba ramena.

Imobilizacijska ortoza za koljeno MPK 701

323,40 kn (42,92 €) 397,53 kn (52,76 €)
Imobilizacijska ortoza za koljeno izrađena od prozračnog mrežastog materijala s frotirom na unutrašnjoj strani. Proizvod imobilizira zahvaljujući trima šipkama: dvije bočne i jedna stražnja, a sve su ergonomski oblikovane tako da učvršćuju nogu u produžetku. Sustav zakopčavanja se sastoji od četiri kopče na čičak koje se nalaze na prednjem dijelu, tako da patela ostaje slobodna radi veće udobnosti.

Imobilizator ključne kosti MPK 300

238,35 kn (31,63 €)
Imobilizator ključne kosti izrađen od prozračne mrežaste tkanine s vanjske strane i od upijajućeg i udobnog frotira s unutarnje strane. Leđa su sastavljena od leđnog jastučića koji daje potporu i udobnost zahvaljujući unutarnjem dijelu od podstavljene spužve. Trake su izrađene od krutog samtastog materijala da bi se postigla pravilna retropulzija ramena i imobilizacija, a osim toga su obložene zaštitnom spužvom radi bolje udobnosti i sprječavanja bilo kakvog trljanja ili smetnje.

Sakrolumbalni remen sa zatezačem MPK 600

313,95 kn (41,67 €)
Sakrolumbalni remen sa zatezačem, izrađen od prozračne spužve na unutarnjem dijelu i savitljive likre na vanjskom dijelu. Proizvod je elastičan i potpuno se prilagođava obliku kukova. Ova ortoza pokriva stražnji dio lumbalnog i sakralnog područja, leđa su ojačana pomoću dvije čelične šipke koje se savršeno prilagođavaju leđima djece i daju im potrebno podupiranje. Time ovo ojačanje stabilizira kičmeni stup i rasterećuje sve spinalne strukture.

Steznik za gležanj MPK 800

184,80 kn (24,53 €)
Izrađen od prozračne, elastične i podstavljene tkanine. Otvor na prednjoj strani omogućuje optimalno podešavanje i veću udobnost pri hodanju. Zakopčavanje se obavlja pomoću sustava kopči na čičak koje omogućuju podešavanje i regulaciju kompresije sukladno potrebama pacijenta. Stabilizacija gležnja se postiže zahvaljujući dizajnu s ukriženim trakama koje omogućuju bolju mediolateralnu kontrolu.

Steznik za koljeno MPK 700

218,40 kn (28,99 €)
Izrađen od prozračne, elastične i podstavljene tkanine koji omogućuje prilagođavanje svakom pacijentu. Ima bočna krilca koja stabiliziraju zglob koljena u mediolateralnom smjeru i omogućuju pomicanje te odvojivi jastučić za patelu radi centriranja i imobilizacije patele, ako je potrebno. Podešavanje se obavlja pomoću dvije kopče na čičak kojima se regulira zategnutost, ostavljajući slobodnu poplitealnu udubinu.