Prikazuje se svih 8 rezultata

Steznik za gležanj MPK 800

24,53  (184,82 kn)
Izrađen od prozračne, elastične i podstavljene tkanine. Otvor na prednjoj strani omogućuje optimalno podešavanje i veću udobnost pri hodanju. Zakopčavanje se obavlja pomoću sustava kopči na čičak koje omogućuju podešavanje i regulaciju kompresije sukladno potrebama pacijenta. Stabilizacija gležnja se postiže zahvaljujući dizajnu s ukriženim trakama koje omogućuju bolju mediolateralnu kontrolu.

Imobilizacijska ortoza za koljeno MPK 701

42,92  (323,38 kn) 52,76  (397,52 kn)
Imobilizacijska ortoza za koljeno izrađena od prozračnog mrežastog materijala s frotirom na unutrašnjoj strani. Proizvod imobilizira zahvaljujući trima šipkama: dvije bočne i jedna stražnja, a sve su ergonomski oblikovane tako da učvršćuju nogu u produžetku. Sustav zakopčavanja se sastoji od četiri kopče na čičak koje se nalaze na prednjem dijelu, tako da patela ostaje slobodna radi veće udobnosti.

Steznik za koljeno MPK 700

28,99  (218,43 kn)
Izrađen od prozračne, elastične i podstavljene tkanine koji omogućuje prilagođavanje svakom pacijentu. Ima bočna krilca koja stabiliziraju zglob koljena u mediolateralnom smjeru i omogućuju pomicanje te odvojivi jastučić za patelu radi centriranja i imobilizacije patele, ako je potrebno. Podešavanje se obavlja pomoću dvije kopče na čičak kojima se regulira zategnutost, ostavljajući slobodnu poplitealnu udubinu.

Sakrolumbalni remen sa zatezačem MPK 600

41,67  (313,96 kn)
Sakrolumbalni remen sa zatezačem, izrađen od prozračne spužve na unutarnjem dijelu i savitljive likre na vanjskom dijelu. Proizvod je elastičan i potpuno se prilagođava obliku kukova. Ova ortoza pokriva stražnji dio lumbalnog i sakralnog područja, leđa su ojačana pomoću dvije čelične šipke koje se savršeno prilagođavaju leđima djece i daju im potrebno podupiranje. Time ovo ojačanje stabilizira kičmeni stup i rasterećuje sve spinalne strukture.

Elastični steznik MPK 400

28,85  (217,37 kn)
Steznik izrađen od prozračne mrežaste tkanine s vanjske strane i od upijajućeg i udobnog frotira s unutarnje strane. Dizajn se odlikuje ergonomskim oblikom za lakat i podlakticu, a tu je i podstavljeni jastučić za vrat i rame da bi se izbjegle smetnje. Proizvod je opremljen imobilizacijskim dodatkom koji obuhvaća ruku i trup, čime se omogućuje imobilizacija zgloba ramena.

Imobilizator ključne kosti MPK 300

31,63  (238,32 kn)
Imobilizator ključne kosti izrađen od prozračne mrežaste tkanine s vanjske strane i od upijajućeg i udobnog frotira s unutarnje strane. Leđa su sastavljena od leđnog jastučića koji daje potporu i udobnost zahvaljujući unutarnjem dijelu od podstavljene spužve. Trake su izrađene od krutog samtastog materijala da bi se postigla pravilna retropulzija ramena i imobilizacija, a osim toga su obložene zaštitnom spužvom radi bolje udobnosti i sprječavanja bilo kakvog trljanja ili smetnje.

Elastična ortoza za ruku MPK 101

18,95  (142,78 kn)
Izrađena je od prozračne, elastične i podstavljene tkanine, čime se omogućuje savršeno prilagođavanje. Udlaga omogućuje imobilizaciju zahvaljujući unutrašnjoj pločici za dlan izrađenoj od oblikovanog savitljivog aluminija, koja imobilizira ručni zglob, a istovremeno dorsalna pločica stabilizira i daje krutost potrebnu za bolju stabilizaciju zgloba. Spužva i ergonomski dizajn omogućuju potpunu udobnost.

Elastična ortoza za ruku MPK 100

14,42  (108,65 kn)
Vrlo savitljiv dizajn ortoze za ručni zglob koji omogućuje stabilizaciju omatanjem oko palca i ručnog zgloba, čime se postiže kompresija potrebna za podupiranje zgloba i olakšavanje bolova, ali uz zadržanu mogućnost korištenja ruke. U tu svrhu se koristi elastičan i prozračan materijal koji se savršeno prilagođava ruci, a zahvaljujući spužvi u unutrašnjosti, i za pojačanu podstavu i bolju udobnost