Prikazujemo 1–12 od 20 rezultata

3M Littman Classic II

1.279,79 kn
Littmann stetoskop Classic II  je pouzdan i kvalitetan uređaj specijalno dizajniran za pregled, motrenje i uspostavljanje dijagnoze za malene pacijente.

3M Littman Classic III

1.671,85 kn
3M™ Littmann® Classic III™ je nova generacija stetoskopa koja pomaže milijunima medicinskih profesionalaca u ostvarivanju što bolje dijagnoze. Littmann stetoskop Classic III je neophodan medicinski alat koji nudi visoku akustičnu osjetljivost i izuzetne performanse kod općih fizičkih procjena. S dvostranim prsnim elementom, dualno podesivom dijafragmom, zamjenjivim otvorenim zvonom, boljim crijevom te još mnogočime, Classic III stetoskop uzima najbolje od novog i tradicionalnog.

Hubdic NEM-100

720,00 kn
Ublažava bolove u mišićima i zglobovima, pomaže kod neuralgije i neuroparalize, služi i za rehabilitaciju mišića.

IR MM3000/3001

Terapeutsko svjetlo za medicinske svrhe, dubinsko zagrijavanje tijela: potiče cirkulaciju i drenažu tkiva, oslobađa mišićnu napetost, smanjuje upale, smanjuje bol bez lijekova kod artritisa, bursitisa, sinusitisa, teniskog lakta, neuralgija, mišićnih bolova, križobolja itd.

LT3011A

628,69 kn
Dvokanalni TENS, EMS i masažer sa 78 predefiniranih programa. Preglednog ekrana i jednostavan za upotrebu. Uređaj je vrlo lagan i prikladan za prenošenje s obzirom na težinu od 140 grama, uključujući baterije. Koristi 4 elektrode.

MD300

452,81 kn
Pouzdan pulsni oksimetar koji služi za mjerenje zasićenosti krvi kisikom i pulsa. Prijenosan i vrlo praktičan. Posjeduje OLED zaslon u dvije boje s prikazom SpO2 i pulsa s grafičkim prikazom otkucaja srca. Također, MD300C29 pulsni oksimetar, prikazuje upozorenje slabog ili nestabilnog signala pri mjerenju čime se olakšava njegovo postavljanje i smanjuje mogućnost dobivanja netočnih rezultata.

N8-810B

700,00 kn
Ovaj inhalator koristi modernu MESH tehnologiju koja omogućava bešuman rad i inhalaciju u svim položajima uključujući ležeći. Mala potrošnja energije omogućava rad na baterije i korištenje bilo gdje.

NB 500

466,20 kn
Kompresijski inhalator ima podesivi ventil koji omogućuje korisnicima infividualno podešavanje količine lijeka u aerosolu ovisno o njegovoj gustoći. Tom tehnologijom moguće je odabrati različite intenzitete protoka u rasponuod 0,15 do 0,35 CC/min.

NE 100

330,94 kn
Kompresorski inhalator za kućnu uporabu, nova generacija proizvoda s pouzdanim kompreserom i novo dizajniranom čašicom za lijekove.

Omron M6

874,58 kn
Najnoviji i najnapredniji model OMRON tlakomjera. Izračunava i prikazuje tjedne prosječne vrijednosti mjerenja ujutro i navečer u rasponu od 8 tjedana za svakog korisnika

PRI YK-IRT2

375,00 kn
Toplomjer s infracrvenom tehnologijom, dizajniran i prilagođen kako bi koristila cijela obitelj. Idealan je za sigurno i efektivno beskontaktno mjerenje temperature za manje od dvije sekunde.