Omron M6

874,58 kn (116,08 €)
Najnoviji i najnapredniji model OMRON tlakomjera. Izračunava i prikazuje tjedne prosječne vrijednosti mjerenja ujutro i navečer u rasponu od 8 tjedana za svakog korisnika

Rossmax X5

431,25 kn (57,24 €)
Profesionalni automatski tlakomjer s Parr tehnologijom kojom se sprječava rizik od srčanih bolesti i moždanog udara ranom detekcijom atrijske fibrilacije, preuranjene kontrakcije, tahikardije i bradikardije. Kod srčanih bolesti potrebna je medicinska intervencija, a time je rana dijagnoza od iznimno velike važnosti. PARR tehnologija detektira aritmiju tijekom redovitih mjerenja krvnog tlaka bez potrebe za ikakvim dodatnim vjetinama, interakcija s korisnikom i produljenja mjerenja.

Rossmax X9

1.200,00 kn (159,27 €)
Automatski tlakomjer s Parr tehnologijom kojom se sprječava rizik od srčanih bolesti i moždanog udara ranom detekcijom atrijske fibrilacije, preuranjene kontrakcije, tahikardije i bradikardije. Kod srčanih bolesti potrebna je medicinska intervencija, a time je rana dijagnoza od iznimno velike važnosti. PARR tehnologija detektira aritmiju tijekom redovitih mjerenja krvnog tlaka bez potrebe za ikakvim dodatnim vjetinama, interakcija s korisnikom i produljenja mjerenja.