Prikazuje se svih 3 rezultata

Omron M6

143,34  (1.080,00 kn)
Najnoviji i najnapredniji model OMRON tlakomjera. Izračunava i prikazuje tjedne prosječne vrijednosti mjerenja ujutro i navečer u rasponu od 8 tjedana za svakog korisnika

Rossmax X9

159,27  (1.200,02 kn)
Automatski tlakomjer s Parr tehnologijom kojom se sprječava rizik od srčanih bolesti i moždanog udara ranom detekcijom atrijske fibrilacije, preuranjene kontrakcije, tahikardije i bradikardije. Kod srčanih bolesti potrebna je medicinska intervencija, a time je rana dijagnoza od iznimno velike važnosti. PARR tehnologija detektira aritmiju tijekom redovitih mjerenja krvnog tlaka bez potrebe za ikakvim dodatnim vjetinama, interakcija s korisnikom i produljenja mjerenja.

Rossmax X5

63,31  (477,01 kn)
Profesionalni automatski tlakomjer s Parr tehnologijom kojom se sprječava rizik od srčanih bolesti i moždanog udara ranom detekcijom atrijske fibrilacije, preuranjene kontrakcije, tahikardije i bradikardije. Kod srčanih bolesti potrebna je medicinska intervencija, a time je rana dijagnoza od iznimno velike važnosti. PARR tehnologija detektira aritmiju tijekom redovitih mjerenja krvnog tlaka bez potrebe za ikakvim dodatnim vjetinama, interakcija s korisnikom i produljenja mjerenja.