Prikazujemo 1–12 od 49 rezultata

Alhena

Ultra lagana invalidska kolica sa sklopivim okvirom od titana. Jedinstven proizvod s najnovijim materijalima iz područja laganih kolica. Mogućnost podešavanja stražnjeg kotača (HwP) osigurava širok raspon podešavanja ovisno o potrebama i željama korisnika.

Assist

Kompaktna kolica za košarku. Ultra jaka kolica s laganim okvirom koji je napravljen kako bi bila što okretnija i lako upravljiva. Odabrana od strane međunarodnih košarkaških prvenstava kao vrlo konkuretna na parketima u cijelom svijetu.

Atila I/II

2.205,00 kn2.835,00 kn

Baffin Buggy

16.083,90 kn
Kako bismo zadovoljili visoka očekivanja korisnika Baffin serije kolica, stvorili smo prva kolica koja ispravljaju posturalna stanja. Koristeći sve dosadašnje prednosti Baffin serije kolica, stvorena su Baffin Buggy kolica s implementiranim sustavom anatomske kralježnice. Višestruko podesiv okvir i velik izbor dodatne opreme i boja čine ova kolica idealnim izborom. Individualno podesiva kako bi rasla i razvijala se zajedno s vašim djetetom.

Children 3000

7.900,20 kn
Dječja ultra lagana aktivna sklopiva invalidska kolica s podesivom širinom sjedala. Children 3000 omogućuje podešavanje dubine sjedišta kao i podešavanje širine sjedišta, tako da kolica mogu „rasti“ zajedno s djetetom.

Duo I/II Levina

3.675,00 kn4.914,00 kn
Toaletna tuš kolica Duo I/II Levina dolaze s velikim kotačima promjera 60 cm te opcionalnim obručima koji korisniku osiguravaju lakše samostalno pokretanje. Aluminijska konstrukcija omogućava otpornost i dugotrajnost te zaštitu od hrđanja. Kolica se mogu smjestiti iznad toaletne školjke ako se ne koristi posuda.