Prikazuje se svih 4 rezultata

Children 3000

1.849,62  (13.935,96 kn)
Dječja ultra lagana aktivna sklopiva invalidska kolica s podesivom širinom sjedala. Children 3000 omogućuje podešavanje dubine sjedišta kao i podešavanje širine sjedišta, tako da kolica mogu „rasti“ zajedno s djetetom.

Quasar Kid

2.861,25  (21.558,09 kn)
Ultra lagana kolica s jako čvrstim okvirom od titana. Kako bi se omogućio optimalni položaj za udobnost korisnika, zadnja je osovina kotača podesiva te je naslon za leđa sklopiv. Stražnji su kotači brzo otpuštajući kako bi kolica bila što kompaktnija prilikom transporta. Osnovni model posjeduje ručke za guranje podesive po visini te kotačiće protiv prevrtanja (opcionalno).

Mody Buggy

2.092,01  (15.762,25 kn)
Modi Buggy nudi širok raspon korisnih podešavanja i dosta dodatne opreme uključene u standardnu opremu. Nudi mogućnost podešavanja naslona sjedišta od 50 do 65 cm. Tehnologija kojom su razvijana ova kolica osigurava ispravno pozicioniranje glave, tijela, zdjelice i stopala tijekom sasvim laganih gradskim ulicama. Stabilnost i ispravno držanje u sjedećem položaju od ključne su važnosti u aktivnostima djeteta, a Modi Buggy stručnjak je u tome.

Baffin Buggy

2.092,01  (15.762,25 kn)
Kako bismo zadovoljili visoka očekivanja korisnika Baffin serije kolica, stvorili smo prva kolica koja ispravljaju posturalna stanja. Koristeći sve dosadašnje prednosti Baffin serije kolica, stvorena su Baffin Buggy kolica s implementiranim sustavom anatomske kralježnice. Višestruko podesiv okvir i velik izbor dodatne opreme i boja čine ova kolica idealnim izborom. Individualno podesiva kako bi rasla i razvijala se zajedno s vašim djetetom.