Prikazujemo 1–12 od 13 rezultata

Ruotino

Ruotino XTR elektromotorni pogon za kolica je kompaktan, lagan te jednostavan za uporabu. U standardnoj izvedbi dolazi s ručicom za gas za tri stupnja brzine te baterijom dovoljno izdržljivom za čak 50 kilometara. Od dodatne opreme ima retrovizore, prednje svjetlo te putno računalo.

Assist

5.016,92  (37.799,98 kn)
Kompaktna kolica za košarku. Ultra jaka kolica s laganim okvirom koji je napravljen kako bi bila što okretnija i lako upravljiva. Odabrana od strane međunarodnih košarkaških prvenstava kao vrlo konkuretna na parketima u cijelom svijetu.

Wind

Kompaktna kolica za košarku. Ultra jaka kolica s laganim okvirom koji je napravljen kako bi bila što okretnija i lako upravljiva. Odabrana od strane međunarodnih košarkaških prvenstava kao vrlo konkuretna na parketima u cijelom svijetu.

Top Spin

Kolica za tenis izrađena od aluminija. S obzirom na zahtjeve tržišta, nastala je potreba za izradom kolica koja bi zadovoljila potrebe svih korisnika, profesionalaca i amatera. Lakoća i jednostavno izvedivo manevriranje te mogućnost personaliziranja samo su mali dio sveukupnih mogućnosti ovog modela što ga čini jednim od najboljih izbora na teniskim terenima.

Quasar

Ultra lagana kolica su dizajnirana kako bi bila smjernica svim ostalim aktivnim kolicima. Napravljena su od titana, jako dinamična, agilna i jedna su od najlaganijih kolica u rangu ultra laganih kolica.

Zodiac

Dizajnirana za one koji traže lagana, čvrsta, agilna i lako dostupna kolica. Okvir je prilagodljiv svim potrebama korisnika pomoću svojih ultra otpornih laganih materijala. Dizajn i pažnja prema detaljima ističu svu finoću izrade i funkcionalnost ovih kolica

Halley

Ultra lagana sklopiva kolica. Sistem podešavanja stražnjeg kotača (AwP) osigurava širok raspon pozicija i podešavanja prema potrebama korisnika. Harmonija, originalnost i elegancija glavne su karakteristike ovih kolica što zajedno s tehničkim mogućnostima i funkcijskim kvalitetama stvara jedinstvena kolica za svakog korisnika.

Alhena

Ultra lagana invalidska kolica sa sklopivim okvirom od titana. Jedinstven proizvod s najnovijim materijalima iz područja laganih kolica. Mogućnost podešavanja stražnjeg kotača (HwP) osigurava širok raspon podešavanja ovisno o potrebama i željama korisnika.

Venus

1.535,58  (11.569,83 kn)
Ultra lagana aktivna kolica s fiksnim okvirom od titana su dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe aktivnih korisnika. Brojne prilagodbe koje mogu biti izrađene te raspon dodatne opreme koja se može montirati, čine ova invalidska kolica iznimno svestranim. Agresivan, ali uglađen dizajn otkriva dinamičnost i osobnost korisnika.

Vega

1.535,38  (11.568,32 kn)
Aktivna lagana sklopiva invalidska kolica koja mogu zadovoljiti sve potrebe korisnika, dizajnirana za osobe s dinamičnim i aktivnim stilom života. Velik izbor boja i širok raspon dodatne opreme u kombinaciji s udobnošću i fleksibilnošću čine Vega kolica jednim od najcjenjenijih modela u svojoj kategoriji.

Ministar

Invalidska kolica s posebnom prilagodbom

Caneo E

Standardna lagana invalidska kolica