Novosti, Proizvodi, Tehnologije

Minko i Agin – tim za povećanu mobilnost

Brzim odgovorom na potrebe naših korisnika, praćenjem promjena i inovacija na tržištu, razvojem i edukacijom naših zaposlenika i individualnim pristupom svakom poslovnom partneru i korisniku, osiguravamo jednostavno i učinkovito obavljanje posla zdravstvenim djelatnicima te poboljšavamo kvalitetu života pacijentima iz čega se izrodila ideja o poboljšanju ponude elektromotornih kolica i skutera.

Znamo da je krajnji cilj svakog korisnika najviša moguća pokretljivost i neovisnost u pojedinim životnim situacijama te s tim na umu smo ponudili elektromotorna kolica Minko te skuter Agin kao predvodnike svoje klase.

Na temelju savršeno usklađene serije s visokokvalitetnim pojedinačnim komponentama, DIETZ Power proizvodi visoko funkcionalna električna invalidska kolica koja su usklađena s traženim propisima određene zemlje, kao i prilagođene dizajne za pojedinačne slučajeve. Individualna izrada komponenti po narudžbi jamči savršenu prilagodljivost invalidskih kolica svim fizičkim i prostornim zahtjevima – ukoliko postojeće sveobuhvatne opcije konfiguracije i postavki to već nisu omogućile. Svaka invalidska kolica koja proizvodi DIETZ Power nedvosmisleno su svjedočanstvo izvanredne izrade iskusnih inženjera i tehničara.

Proizveden prema strogim zahtjevima kvalitete, MINKO zadovoljava sve zahtjeve standardnog rješenja u pogledu ergonomije, udobnosti, pouzdanosti i sigurnosti. Može se pohvaliti niskom visinom sjedala, širokim rasponom podešavanja sjedala, snažnim pogonom, velikim gumama otpornim na bušenje i iznimnom manevarskom sposobnošću s šasijom s opružnim ovjesom.

Za razliku od elektromotrnih kolica Minko, Agin je kompaktan, okretan i vrlo udoban, sa svojim izvrsnim manevarskim sposobnostima i dometom od oko 35 km, nudi najbolje u svakodnevnoj mobilnosti. Brzina vozila je beskonačno podesiva i lako se kontrolira pomoću ergonomski oblikovanih ručki na volanu. Skuter također ima okretno udobno sjedalo za praktičnu montažu i skidanje, plus cijeli niz sigurnosne opreme.