Novosti, Proizvodi, Tehnologije

Pomagala za kretanje tvrtke Karl Dietz

Sloboda da možete sami određivati ​​svoju svakodnevicu gdje god je to moguće jak je i vrijedan osjećaj. Pomagala Karl Dietz stoga nikada nisu samo proizvod; oni su pouzdani suputnici, nude udobnu i sofisticiranu podršku u svakodnevnom životu i daju osobama s tjelesnim oštećenjima više mobilnosti i samopouzdanja. Svako od pomagala dizajnirao je i proizveo naš DIETZ tim u bliskoj suradnji s korisnicima, u kooperativnoj razmjeni sa specijaliziranim trgovačkim partnerima i uzimajući u obzir aspekt održivosti – uz profesionalizam i predanost.

Bez obzira na model korišten na početku konzultacije, svi imaju bitne značajke za izradu dobrog rolatora, a njihove osnovne funkcije također su identične.

Izbor je lak

Prednosti ostalih pomagala za kretanje objašnjene su u samo nekoliko riječi. Manja težina koja olakšava kretanje ili skladištenje. Ili velike pneumatske gume koje su posebno prikladne za vožnju po neravnom terenu kod pojedinih modela rolatora.

Dobra odluka.

Ovisno o tome gdje i kako ćete općenito koristiti na primjer naše podlaktične štake, izravnom usporedbom pojedinačnih modela drugih štaka možete vrlo brzo saznati koji je pravi model štaka za vas. I možete biti sigurni da ste napravili dobar izbor zahvaljujući savjetima koje ste dobili od svoje trgovine medicinskim potrepštinama ili svog Karl Dietz predstavnika.

Nisu samo naši funkcionalni i kvalitetni proizvodi ono što osvaja naše kupce. Također je činjenica da našim specijaliziranim trgovinskim partnerima pomažemo sveobuhvatnim uslugama. To uključuje osobne konzultacije i podršku našeg iskusnog uredskog osoblja i web trgovine , kao i profesionalnu podršku stručnjaka za naše proizvode na licu mjesta. Također imamo vlastiti razvoj proizvoda i odjele za osiguranje kvalitete kako bismo postigli visoku razinu učinka i za vas isporučili pouzdano pomagalo za kretanje