Bolnička oprema​

Specijalizirana oprema za vaš dom, ambulantu ili bolnicu.

Iznimno se ponosimo time što su nam potrebe naših krajnjih korisnika, bili oni medicinsko osoblje ili pacijenti, na prvom mjestu. Upravo ste nam Vi glavni poticaj u kreiranju naše ponude i razlog zbog kojeg se trudimo uvijek pratiti svjetske trendove i inovacije na tržištu medicinskih i ortopedskih pomagala i medicinske opreme.

PROIZVODI

Bolnički kreveti, kreveti za njegu, noćni ormarići, antidekubitalna oprema

KOME JE NAMJENJENA?

Ambulante, domovi za starije, bolnice i specijalizirane ustanove

PERSONALIZACIJA

Mogućnost odabira boja i materijala pojedinih proizvoda

REFERENCE

KBC Split, OB Pula, KBC Osijek, OB Slavonski Brod, SB Biograd na Moru i mnogi drugi.

PONUDA PO MJERI

Iznimno se ponosimo time što su nam potrebe naših krajnjih korisnika, bili oni medicinsko osoblje ili pacijenti, na prvom mjestu.

Upravo ste nam Vi glavni poticaj u kreiranju naše ponude i razlog zbog kojeg se trudimo uvijek pratiti svjetske trendove i inovacije na tržištu medicinskih i ortopedskih
pomagala i medicinske opreme.

Ta nam je misao i bila nit vodilja pri osmišljavanju ovog programa. U njemu možete pronaći dio naše ponude bolničkih kreveta i noćnih ormarića, bolnička prijevozna i transportna rješenja, opremu za specijalističke preglede i zahvate, opremu za operacijski blok, mobilni bolnički namještaj i
asortiman za čišćenje, antidekubitalni program te namještaj i opremu za njegu..

Ponuda je dizajnirana tako da na jednostavan i brz način osigura najbitnije informacije o proizvodima koji Vas zanimaju. Za detaljnije informacije i savjete upućujem Vas na naš stručni i ljubazni Karl Dietz tim koji će Vam rado pomoći u odabiru imajući na umu Vaše potrebe i želje.

Svoj uspjeh na tržištu dugujemo individualnom pristupu

Stoga smo se razvili u idealnog partnera za opremanje svih medicinskih ustanova (ljekarne, medicinske ordinacije, bolnice i klinički centri, poliklinike, domovi za starije i nemoćne). Vjerujem kako ćete u našoj ponudi pronaći proizvode koji će osigurati kvalitetan rad i Vaše zadovoljstvo, ali i zadovoljstvo Vaših pacijenata. Siguran sam kako će naši sadašnji partneri i krajnji korisnici i dalje u nama imati pouzdanog i pristupačnog partnera te da će se svi naši budući poslovni partneri i krajnji korisnici uvjeriti u kvalitetu naših proizvoda i stručnost našeg osoblja i prodajnog tima.

Česta pitanja

Možete odabrati između više boja i materijala ponajviše kada se tu radi o kreveti, noćnim ormarićima i pojedinim ležajevima.

Rokovi isporuke se definiraju pri izradu ponude te ona zavisi o kompleksnosti pojedinog projekta.

U sklopu tvrtke Karl Dietz nudimo održavanje i servis pojednih proizvoda bolničke opreme.

Sva pitanja koja imate vezane uz program Bolničke opreme, možete uputiti svakim radnim danom na 0800 234 500 ili info@kdk.hr

BRZI ROK ISPORUKE

Ukoliko proizvod nije u potpunosti personaliziran

STRUČAN TIM

Naš Karl Dietz tim je specijalno obučen na odogovri što jasnije i detaljnije na vaša pitanja

DOSTUPNOST INFORMACIJA

Sva ponuda ovog programa je tehnički opisana do najsitnijih detalja

WEB NARUDŽBA

Pojedine artikle možete naručiti putem našeg webshopa