Novosti, Proizvodi

Udobnost pri svakom koraku za naše najmanje

Biti dijete nije lako…Ponajviše kada imamo toliko igračaka da ne znamo koju odabrati, s kojim novim zanimljivim predmetom se danas upoznati i pokušati otkriti čemu služi?

depositphotos.com

Naši najmlađi provedu većinog svoga dana hodajući i trčeći, upoznavajući svijet oko sebe.
Za svaki njihov maleni korak nam je bitna obuća u kojoj to rade. Upravo iz tog razloga je nastala potreba za anatomskim papučicama za djecu.

Naši modeli, osim što su anatomski oblikovani, imaju lagani PU potplat te uložak koji je moguće ukloniti, a kako bi lakše pristajali malenim nožicama, tu je mogućnost regulacije širine čičak trakom.

No ono što naše papučice izdvaja od ostalih je dizajn – vesele boje, zanimljivi oblici i likovi iz crtića. Pojedini modeli imaju mogućnost umetanja ortopedskih uložaka uz prethodno uklanjanje originalnog uloška unutar papučice.

Prema pisanju na portalu mojedijete.com, lako dječja stopala mogu stati u cipele koje su premale, da bi se stopalo pravilno razvijalo, potrebno mu je dovoljno prostora. Idealan razmak između palca i vrha cipele je 12 milimetara prostora, koji će omogućiti da se djetetovi prstići mogu slobodno kretati, a što je važno kod pravilnog razvoja stopala.

Bliži nam se vrijeme povratka u vrtić, nekima je to novo iskustvo dok već drugima je to dobro poznat teren.

Kako bi se vaše dijete osjećalo ugodno kroz dan – osigurajte mu lagan korak i provjerite ponudu naših papučica. No imajte na umu, ove papučice nismo odabrali mi – već klinci!